Loading

Metode de Plata

Moto4Rent (www.moto4rent.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata on-line pe site-ul nostru www.moto4rent.ro

Poti plati online cu cardul personal sau al companiei tale, in conditii de siguranta deplina. Datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate.

Procesatorul de plati WooCommerce Payments ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau international). Orice detinator de card poate folosi cardul personal la magazinele virtuale romanesti, in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Pentru efectuarea platii vei introduce numele si prenumele, numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso) in pagina procesatorului de plati. Aceste informatii confidentiale nu sunt stocate pe site-ul nostru.

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.


Transfer bancar / virament (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, va rugam sa faceti plata avansului in contul societatii noastre si sa mentionati la rubrica “detalii plata” numarul de comanda. 

Plata trebuie efectuata si receptionata in maximum 24h lucratoare si va vom comunica prin e-mail confirmarea rezervarii motocicletei respective in intervalul dorit. In cazul in care nu se receptioneaza plata in intervalul mentionat, comanda va fi anulata iar motocicleta aleasa pentru inchiriere va fi disponibila primului venit = primul servit.


Plata la sediu,

Atunci cand plata se efectueaza integral la sediul magazinului si se poate face cash sau cu cardul. 

Important! Va rugam sa prezentati cardul in format fizic, deoarece retinerea garantiei la POS nu se poate face cu telefonul, ceasul sau alte dispozitive electronice.