Loading

Pentru a inchiria o motocicleta de la Moto4Rent sunt necesare actul de identitate (sau pasaport in lipsa acestuia) si permisul de conducere, ambele in termen de valabilitate inclusiv in perioada inchirierii.
Moto4Rent ofera spre inchiriere doar motociclete care se conduc cu permis categoria A si A2. Pentru mai multe detalii referitoare la categoriile moto gasiti pe site-ul partener: Scoala Moto4U
Pentru motocicletele de touring, adventure touring si supersport este necesar sa aveti experienta minim 1 an pe acel tip de motocicleta. Daca aveti mai putin de 1 an experienta sau sunteti proaspat posesor de permis de conducere va putem oferi motociclete care sunt mai prietenoase si manevrabile precum cele naked sau sport touring. Daca doriti sa luati si un ghid pentru a va invata sa deprindeti mai repede tehnica de a pilota, va putem oferi acest serviciu prin intermediul site-ului partener Scoala Moto4U
Cand inchiriati o motocicleta trebuie sa achitati chiria si garantia motocicletei acestea fiind in functie de modelul ales. Se mai pot adauga la acest cost chiria echipamentului sau optionalelor care nu sunt incluse. Aceste lucruri se regasesc in pagina fiecarei motociclete.
Moto4Rent ofera doar asigurare obligatorie RCA (pentru terti). Aceasta inseamna ca daca accidentul este produs din vina altcuiva, reparatia motocicletei se va face pe asigurarea vinovatului. In cazul in care accidentul este produs din vina chiriasului (Beneficiarului), reparatia se va efectua pe cheltuiala acestuia.