Loading

Comanda / Rezervare Motocicleta

    Comanda in vederea rezervarii motocicletei de inchiriat se poate face pe site, telefonic sau in scris (e-mail, whatsapp, sms). 

Selectarea motocicletei dorite:

In momentul in care ati gasit motocicleta pe care doriti sa o inchiriati, verificati atent costul inchirierii in functie de model si numarul de zile dorite cat si garantia (depozitul) aferent care va fi retinut in momentul cand veti prelua motocicleta. Deasemenea puteti verifica in calendar disponibilitatea motocicletei dorite in perioada selectata de dvs. In cazul in care este disponibila puteti apasa pe butonul REZERVARE si veti fi directionat automat catre pagina de vizualizare a MOTOCICLETEI, unde aveti optiunea sa vizualizati datele tehnice cat si dotarile si accesoriile oferite si sa modificati datele calendaristice daca doriti acest lucru. 

REZERVARE:

Pentru a efectua acest lucru este necesar sa ne furnizati urmatoarele date: Nume, Prenume, un numar de telefon si o adresa de e-mail pe care sa va trimitem confirmarea comenzii si sa fiti de acord

cu Termenii si Conditiile Generale de Inchiriere pe care sa le cititi in prealabil. 

FINALIZAREA COMENZII:

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul REZERVA ACUM, veti fi directionat catre pagina unde veti putea verifica din nou toate datele introduse de DVS si, daca sunteti de acord cu ele, puteti TRIMITE COMANDA.

Pentru a va garanta rezervarea este necesar sa achitati un avans de 20% din costul total al inchirierii in functie de tipul de motocicleta ales, echipament si numarul de zile. Dupa ce vom receptiona in termen de maxim 24h lucratoare plata avansului, va vom comunica printr-un e-mail confirmarea rezervarii motocicletei respective in intervalul dorit.

PLATA AVANSULUI:

Detaliile referitoare la metodele de plata le puteti gasi aici: metode de plata