Loading

Politica de Confidentialitate

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Moto4Rent (www.moto4rent.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul Moto4Rent (www.moto4rent.ro) este operat de societatea ART NET SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Vlaicu Voda 28, Sector 3,  inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/1034/2000.

Moto4Rent (www.moto4rent.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

Stocarea datelor

Moto4Rent pastreaza datele personale ale Beneficiarului in medii de stocare private (suport electronic si hartie) atat timp cat este necesar pentru buna desfasurare a serviciilor si nu le va divulga catre nici o alta parte terta, exceptand cererea legala a autoritatilor care cerceteaza evenimente produse de conducatorul unui vehicul Moto4Rent la un anumit moment de timp.

In cazul in care doriti completarea, modificarea sau stergerea datelor personale, o puteti face in baza unei solicitari trimise catre Moto4Rent (www.moto4rent.ro) prin email la adresa contact@moto4rent.ro , dar  nu mai devreme de un an de zile de la incetarea ultimului contract de inchiriere, conform reglementarilor legale in vigoare.

 Datele cardului dvs nu sunt introduse si stocate pe site-ul nostru www.moto4rent.ro, ci in pagina procesatorului de plati WooCommerce Payments.

Acordul de folosire a datelor personale

Prin semnarea Contractului de Inchiriere, precum și plasarea unei comenzi sau rezervări folosind acest site, Beneficiarul confirma ca a luat la cunostinta Termenii si Conditiile Generale de Inchiriere si isi da acordul cu privire la folosirea datelor sale personale, utilizate și prelucrate în scopurile specificate mai sus.