Conditii inchiriere motocicleta

-  Motocicletele se predau la sediul MOTO4RENT, sau contra-cost in orice alta zona din Bucuresti stabilita de comun acord;Varsta minima pentru inchirierea unei motociclete este 21 de ani.

   - Pentru inchiriere motocicleta clientul prezinta permisul de conducere categoria A , valid si fara restrictii, actul de identitate, semneaza contractul de inchiriere si achita garantia.

- Pentru inchiriere motocicleta cu pilot este necesar doar actul de identitate.

 - Pentru inchirierea motocicletei cu pilot, daca durata de inchiriere depaseste o zi, clientul asigura cazarea pilotului.

- Pentru inchirierea motocicletei cu pilot clientul asigura taxele de drum(pod/autostrada/parcare etc).

 

Conditii inchiriere motociclete

 

- Plimbarile pot fi in Bucuresti sau in tara, in functie de timpul de inchiriere ales si de tipul inchirierii (doar motocicleta sau

motocicleta cu pilot).

- Asiguram in pretul inchirierii o casca moto, cagula, manusi, genunchiere, tank-bag.

- Asiguram contra-cost echipament complet (geaca, pantaloni, protectii ploaie).

- O zi de inchiriere se considera pe durata a 24 de ore, din momentul inchirierii. Intervalul orar in care se pot face inchirierile este intre 09:00 si 18:00, zilnic.

- Rezervarile se pot face telefonic sau prin email (se lasa un nr de telefon pt confirmare).

- Pentru a va garanta rezervarea pentru perioada solicitata este necesara achitarea unui avans de 20% din costul inchirierii, in caz contrar se aplica regula "primul venit = primul servit".

- Orice modificare de date ale rezervarii (anulare rezervare, modificare data plecare/ sosire, modificare nr. de zile inchiriate) efectuata după rezervarea ferma (finala) determina pierderea avansului achitat.

- Costul inchirierii se achita la predarea motocicletei si este in functie de numarul de zile inchiriate cat si in functie de modelul de motocicleta ales pentru inchiriere.

- In cazul in care numarul de zile inchiriate efectiv a fost mai mic decat numarul de zile platite si specificate in contract, nu se va returna contravaloarea zilelor ramase neefectuate. Daca numarul de zile inchiriate a fost prelungit cu acordul ambelor parti fata de numarul de zile specificate in contract, dupa sosire, se va proceda la recalcularea costurilor si achitarea diferentelor de plata.

- Garantia pentru inchirierea motocicletei se achita in avans, iar costul acesteia este in functie de modelul de motocicleta ales.

- Motocicleta se preda cu rezervorul plin cu benzina si se returneaza la fel. In cazul in care motocicleta se va returna fara plinul facut, se va retine din garantia depusa de client o suma egala cu capacitatea rezervorului.

- Avarierea echipamentului oferit (casca, genunchiere, tank-bag) se taxeaza cu 50 eur.

- Pierderea/avarierea actelor de identitate ale motocicletei inchiriate se taxeaza cu 100 eur.

- In cazul avarierii motocicletei se va retine din garantie suma necesara repararii acesteia, diferenta urmand a se returna la intocmirea devizului de reparatie efectuat la un service autorizat. Daca reparatia depaseste garantia depusa la inchiriere, se va proceda pe cale legala la recuperarea debitului de la client.

- In cazul in care motocicleta se va returna murdara, suma necesara pentru curatarea acesteia va fi de 10 euro si se va retine din garantia depusa de client.\

- Inapoierea motocicletei  la mai putin de 2 ore dupa ora stabilita in contract se va taxa cu echivalentul a jumatate din pretul unei zi de inchiriere.

- Inapoierea motocicletei  la mai mult de 2 ore dupa ora stabilita in contract se va taxa cu echivalentul a 1 zi de inchiriere.